Kasper van Kooten spreekt als voice-over veel stemmen in voor commercials, films en producties.

 

Recent werkvan Kasper van Kooten als voice-over

Hamsteren - Albert Heijn

Ergens in 2003 kwam Kasper op een geheime stem auditie voor een supermarktketen die de reclame wilde veranderen. Kasper moest een hamster imiteren. De camera werd op zijn gezicht gezet, het kenmerkende slisje ontstond en 20 jaar, 40 commercials, 4 liedjes en 7 hamster karakters verder is Kasper nog steeds de stem(men) van de pluizige vrienden…

Monsters & Co

Het begin van zijn rijke stemmencarrière voor animatiefilms, in 2001. Billy Crystal en John Goodman waren Mike en Sully in het origineel…en Kasper en Jack Wouterse werden door Disney zélf gecast om de Nederlandse versie te doen. Een groot succes, en voor Kasper de start voor meer grote films inspreken zoals: El Dorado, Stuart Little, Asterix en Obelix en Monsters & Co de streaming serie.

 

Pettenpret

Ook voor Nederlandse tv sprak Kasper animatieseries in. Het zeer leuke, zelf ontwikkelde Pettenpret van Studio Il Luster voorzag Kasper van álle stemmen en de muziek voor de leader. Samen met Il Luster maakt Kasper een nieuwe serie over een zelf ontwikkeld stripfiguur. 

 

Ouder werkvan Kasper van Kooten als voice-over

Bosrijk - Efteling

Happy Ones - Nibbit

Nationale Bioscoopbon

Ander werkvan Kasper van Kooten

Meer informatie over boekingen van Kasper van Kooten als voice-over