Kasper van Kooten speelde als acteur in diverse films en televisieprogramma’s. Bekijk hieronder het overzicht. 

Recent werkvan Kasper van Kooten als acteur

Kasper van Kooten in Hotel Hollandia

Hotel hollandia

In de aanloop naar de meest verschuivende verkiezingen in jaren schreef en speelde Kasper scènes voor het blok satire in Hotel Hollandia van Paul de Leeuw op NPO1. Schrijven deed hij met het team van ‘Even Tot Hier’ en spelen met fantastische acteurs als Remko Vrijdag, Yvonne van den Eerenbeemt en Andries Tunru.
Kasper van Kooten in Oogappels

Oogappels

Al vier seizoenen lang duikt Kasper altijd even op in de rol van Bastiaan Koolhoven. Jurist en ex studiegenoot en goede vriend van Merel! Bastiaan is een beetje Merels’s stille go-to. Hij kent haar goed. Het grappige is dat in het echte leven actrice Malou Gorter (Merel) en Kasper van Kooten elkaar óók heel goed kennen uit het eerste jaar van de Toneelschool in Amsterdam.
Kasper van Kooten in Scrooge Live

Scrooge live

Naast The Passion brengt producent Mediawater sinds een aantal jaren ook Scrooge Live, een prachtige remake van het aloude kerstverhaal van Charles Dickens. Kasper werd gevraagd om voor de eerste editie het scenario te schrijven en vertolkte de rol van Bob Cratchett.

Ouder werkvan Kasper van Kooten als acteur

Kasper van Kooten in All Stars

All stars

Wat moeten we daarover nog kwijt? Het begin van een prachtige tv carrière voor Kasper, samen met Toscane, dat hij in dezelfde jaren maakte. Kasper speelde de sukkel rol van Peter F. de Boer met volle overgave in film 1 (1997), tv seizoen 1,2, en 3 (1998-2000) film 2 (2010) Voor All Stars & Zonen bedankte hij na het eerste seizoen. De magie is eraf en de herinnering moet levend blijven!

Kasper van Kooten in Ventoux

Ventoux

Naast voetballen is Van Kooten, omdát hij niet meer mag voetballen vanwege zijn knie, al jarenlang verfent fietser! Het was daarom ook magisch toen hij voor de hoofdrol van Bart Hoffman gevraagd werd in de verfilming van de bestseller van Bert Wagendorp. In 2015 ging deze in première en haalde goede kritieken en de gouden film-status.

Kasper van Kooten in de Co-assistent

De co-assistent

In 2007 en 2008 speelde Kasper de rol van dokter Thomas in deze ziekenhuisserie voor Net5. Het werd een hit. Naast  collega-acteurs als Hannah Verboom, Michiel Huisman en Thom Hofman werd het ER niveau op polderschaal zeker gehaald en werd Kasper meermaals de McDreamy genoemd. Hij is daar heel normaal onder gebleven. 

Ander werkvan Kasper van Kooten

Voor boekingen als spreker, dagvoorzitter of cabaret op maat