Kasper van Kooten is podcastmaker. Hij maakt een podcast over daten onder de titel Kasper Spreekt Af. Lees hieronder meer informatie.

Recent werk van Kasper van Kooten als podcastmaker

Kasper Spreekt Af

Kasper van Kooten in Kasper Spreekt Af

Kasper spreekt af

Kasper, een 50-jarige onderzoeker, duikt diep in de wereld van online liefdeszoektochten en ontrafelt de uitdagingen van daten, zowel letterlijk als figuurlijk. De inspiratie voor zijn podcast komt voort uit gelijknamige columns die hij tussen april en juli 2023 schreef voor Volkskrant Magazine. In deze columns deelde hij twaalf verhalen over zijn eigen datingavonturen. Hoewel veel vrouwen hem voorgingen, is er nog weinig openhartigheid van mannen van zijn leeftijd, vooral met enige bekendheid, over de zoektocht naar een allesomvattende liefde.

Aanvankelijk begon Kasper de podcast samen met zijn buurvrouw en relatiedeskundige Annebelle. Echter, elke week gaat hij nu in gesprek met een andere gast om de kansen van online liefde te bespreken. Enkele voorbeelden van deskundige gasten zijn onder andere Tatum Dagelet en dr. Tila Pronk. De podcast biedt een reeks komische, intense, en volledig open gesprekken over hoe verschillende generaties hun nieuwe liefde kunnen vinden te midden van een steeds hectischere, beeldgerichte online samenleving. De gesprekken belichten niet alleen de voordelen, maar vooral ook de hilarische nadelen van deze zoektocht. Medialane, een tv-producent, werkt momenteel samen met Van Kooten aan een komische dramaserie gebaseerd op zijn columns en ervaringen.

Recente afleveringen

Ander werkvan Kasper van Kooten

Meer informatie over boekingen van Kasper van Kooten als voice-over